Tag: Diablo 4 beta

Blizzard njofton rreth Diablo 4 Closed Beta
Blizzard ka njoftuar se një test beta të mbyllur për Diablo 4 do të nisë në nëntor 2022, me një open beta që do të vijojë në 2023. Diablo 4 është hyrja më e fundit në serinë epike të Blizzard-it…
Regjistrimet për closed-beta e Diablo 4 filluan
Blizzard ka hapur në heshtje regjistrimet paraprake për një closed beta të Diablo 4. Për tu regjistruar, gjithçka që duhet të bëni është të shkoni te faqja e internetit e Diablo 4 dhe të klikoni një buton të vogël "Pre-Register",…