WoW Shadowlands ja kalon Diablo 3 dhe bëhet loja me shitjet më të shpejta në PC
Duket se World of Warcraft: Shadowlands është bërë shumë e famshme së fundmi. Blizzard Entertainment ka njoftuar se expansioni masiv është tashmë "loja me shitjet më të shpejta në PC e të gjitha kohërave". Kjo nënkupton se ka thyer rekordin…