Tag: diablo 2

Diablo 2: Resurrected Review
Për ata që nuk janë informuar, Diablo 2 është një action-adventure me elementë RPG, e vendosur në një univers të errët me engjëj, demonë dhe të gjitha llojet e qenieve të liga. Pas publikimit të tij në 2000, ajo ishte…
Kombinimet më të mira për secilin class në Diablo 2 | GUIDE
Ka shtatë klasa që mund të luhen në Diablo 2: Resurrected dhe ofron stile fleksibël të lojës. Ndërsa rriteni, duhet të zgjidhni aftësitë. Në varësi të talenteve që zgjidhni, mund të keni përvoja krejtësisht të ndryshme me secilën klasë. Ky…
Diablo 2: Resurrected do të vijë në PC dhe konsola në Shtator
Diablo 2: Resurrected është vetëm disa muaj larg, njoftoi Blizzard në transmetimin live E3 2021 të Xbox. Remasteri i lojës klasike do të nisë në Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One dhe Xbox Series X më…
Sipas krijuesit të saj, një remaster i Diablo 2 nuk do të ishte e njejta lojë
Një nga krijuesit origjinale të serive të njohura RPG të Diablo ka komentuar mbi mundësine e një remasteri të Diablo 2. David Brevik, krye programues i lojës së parë të Diablo dhe kreu i dizajnit në të dytin, u pyet…
Ja si do të dukej Diablo 2 në rezolucion 4K dhe 60FPS
Kështu do të dukej loja nëse do të lançohej në kohët moderne Diablo 2 është një lojë mjaft e vjetër dhe nëse nuk e dinit, kur u lançua suportonte vetëm rezolucion 640x480 dhe 25FPS. Mods standarde nuk mund t'i zgjidhin…
Mendohet se një remaster i Diablo 2 do të vijë këtë vit
Kur u njoftuar StarCrafted: Remastered, fansat e Blizzard filluan të kërkonin për një remaster të Diablo 2. Në atë kohë, projekti origjinal i lojës dhe kreu i dizajnit të saj David Brevik sugjeruan se diçka e tillë mund të ishte…