fbpx
Donald Trump fajëson videolojërat për masakrat e bëra në SHBA
"Duhet ta ndalojmë ngritjen në kult të dhunës në shoqërinë tonë," Pas dy masakrave që kanë ndodhur përgjatë fundjavës në SHBA, që lanë pas më shumë se 30 të vdekur dhe 50 të tjerë të plagosur, Presidenti Trump ka fajësuar…