Leak: Ky imazh i PlayStation 5 konfirmon dizajnin në formë ‘V’-je
Një imazh i versionit të konsolës për zhvilluesit është bërë leak dhe duket se konfirmon dizajnin fillestar në formë V-je. Falë një leak-u të postuar në kanalin e YouTube të ZONEofTECH, na është mundësuar pamja e parë jo zyrtare e…