Tarantino sugjeron filmin perfekt horror për Halloween
Regjizori dhe skenaristi i shquar Quentin Tarantino shpreh vazhdimisht mendimin e tij, se cilat filma ja vlejnë të shihen në varësi të rastit. Në maj ai tha se sipas tij "The Social Network" ishte filmi më i mirë i dekadës.…