Në Devil May Cry 5 Special Edition, ju mund të luani si Vergil
Shpallur dje gjatë PlayStation 5 Showcase, Capcom po fillon gjeneratën e re të konsolave me Devil May Cry 5 Special Edition. Si loja e parë i publikuesit historik në gjeneratën e ardhshme, Devil May Cry 5 Special Edition vjen e…
Ka një datë lançimi për Devil May Cry në Nintendo Switch
Luajeni aventurën e Dantes kudo që të jeni. Në maj patëm njoftimin se Devil May Cry do të vijë në Nintendo Switch. Tani kompania ka njoftuar se loja do të vijë në datë 25 qershor. Për herë të parë do…
15 minuta gameplay të Devil May Cry 5 në Xbox ONE X gjatë Gamescom
Gameplay i Devil May Cry 5 direkte nga Gamescom 2018 së bashku me një datë lëshimi. Capcom njoftoi në E3 2018 që do të tregonte më shumë rreth Devil May Cry 5 në Gamescom 2018 ketë gusht. E pra, është gusht, dhe Gamescom 2018 ka filluar…
Pamje e shkurtër e gameplay të Devil May Cry 5, i cili pritet të ketë një “seancë shpërthyese” në Gamescom 2018
Shfaqen pamjet e para të gameplay-t të lojës si dhe një intervistë e shkurtër me regjisorin e saj. Pra, Devil May Cry 5 shfaqi një trailer lajmërues mjaft të bukur gjatë E3 2018, por ne nuk kemi parë ende  gameplay…