‘Devil May Cry 5 Special Edition’ do të dalë së shpejti në Xbox Series X|S dhe PS5
Capcom ka njoftuar se Devil May Cry 5 Special Edition ka mbërritur me veçori të reja dhe Vergil që do të jetë i luajtshëm siç u kërkua nga fansat. Versioni digjital i Devil May Cry 5 Special Edition mbërrin sot…
Në Devil May Cry 5 Special Edition, ju mund të luani si Vergil
Shpallur dje gjatë PlayStation 5 Showcase, Capcom po fillon gjeneratën e re të konsolave me Devil May Cry 5 Special Edition. Si loja e parë i publikuesit historik në gjeneratën e ardhshme, Devil May Cry 5 Special Edition vjen e…