Eventi Device i Fortnite sjell një përmbytje biblike dhe zëvendëson storm
Kishte edhe disa skena të çuditshme me Jonesy në zyrë, që i habitën lojtarët. Eventi Device në Fortnite ka sjellë një sasi biblike uji në hartë, por ndoshta jo në mënyrën tipike që mund ta kishim imagjinuar. Në vend që…