Tag: developer

Zhvilluesi i kthehet lojës pas katër dekadave
Ndonjëherë të krijosh një projekt do të thotë ta dërgosh atë në botë dhe të shpresosh për më të mirën, pastaj të zbulosh se është bërë vërtetë broken për 40 vitet e fundit. Ju mund të shihni rezultatin përfundimtar nga…
Modi i ri që kthen Skyrim në multiplayer hyn në closed beta
Së shpejti do të keni mundësinë të eksploroni Skyrim së bashku me 8 miqtë tuaj në Skryrim Together. Edhe pse Bethesda tentoi të kthente serinë Fallout online me Fallout 76, le të themi që rezultatet nuk ishin aspak të kenaqëshme.…