fbpx
Dizajni i PlayStation 5 bëhet leak, ja si do të duket konsola
Në pamje të parë është një hardware mjaft i çuditshëm Me PlayStation 5 që mendohet të vijë në 2020n, developer kits duhet të kenë filluar të qarkullojnë dhe ne ende nuk kemi parë asnjë prej tyre... deri më tani. Gjithsesi…