Tag: Detroit: Become Human manga spinoff

Detroit: Become Human sjell një manga spinoff të serisë
Detroit: Become Human është një lojë goxha e veçantë e cila dallon për premisën e saj intriguese: si duket një botë ku robotët kërkojnë të drejtat e tyre sociale? Dhe mesa duket historia vazhdon duke sjellë një spinoff të serisë…