Tag: detective pikachu

Sonic The Hedgehog 2 është filmi më i suksesshëm i një videoloje
Zakonisht filmat të cilat janë të bazuara në videolojëra nuk kanë një sukses të madhe dhe kritikohen për keq shumicën e rasteve nga audienca. Por kësaj here nuk mund të themi të njëjtën gjë për serinë e filmave Sonic The…
Detective Pikachu dhe Avengers dominojnë box office
Avengers vazhdon të mbetet në vend të parë. Raportimet e reja dhe të freskëta nga box office kanë ardhur dhe duket se Avengers: Endgame nuk është i vetmi film që ka magjepsur publikun. Detective Pikatchu, me Ryan Reynolds pati një…