Tag: destroy all humans

Këto janë lojërat më të reja në Nintendo eShop
Si çdo javë, NIntendo sjell lojëra dhe ulje të reja çdo javë për lojëra të ndryshme që ky dyqan online ka. Dhe këtë javë mund të gjeni disa lojëra të reja dhe gjithashtu ulje në shumë prej tyre. Destroy All…