Tag: destiny

Nxitoni të merrni Destiny 2 bashkë me DLC falas
Zhvilluesi i Destiny 2, Bungie, ka sjellë falas Destiny 2 bashkë me një prej DLC të saj më të mira. Por si ta merrni Destiny 2 bashkë me DLC plotësisht falas? Bungie po dhuron falas në Epic Games Store bashkë…
Lojtarët e Destiny 2 do të duhet të ri-shkarkojnë lojën kur Beyond Light të jetë live
Lajmi i mirë është se do të jetë shumë më e vogël se sa më parë Destiny 2: Beyond Light do të bëjë disa ndryshime shumë të mëdha në lojë kur ajo të vijë në Nëntor, nga të cilat është…
Sipas Bungie, do të na duhet ende të presim për Destiny 3
Bungie konfirmon se po zhvillon Destiny 3, por është ende herët Bungie ende nuk ka përfunduar me planet e tyre për update në Destiny 2, por duket se zhvilluesi po mendon gjithashtu për Destiny 3, por ende nuk është gati…
Bungie synon të lançojë një lojë jo Destiny para 2025
Studioja ka plane të mëdha për të ardhmen. Për momentin Bungie i është zhytur punës me Destiny 2, por planet për të ardhmen nuk mungojnë. CEO Pete Parsosns u shpreh se lançimi i Shadowkeep dhe New Light është një mundësi…
Bungie zbulon detajet e para mbi lëvizjet Finisher në Destiny 2
Bungie vjen me ndryshime të tjera për lojën me expansion-in Shadowkeep Pak kohë më parë, Bungie u largua nga Activision dhe morri kontroll të plotë mbi Destiny 2. Ky lajm pati plot pasoja, sidomos për Activision. Arsyeja për këtë ndarje…
Një student dorëzoi legjendën e Destiny si detyre shtëpie dhe nuk i shkoi aspak keq
Legjenda e Destiny është fantastike dhe duket se një student anglez e ka vlerësuar mjaftueshëm këtë fakt sa për ta dorëzuar si detyrë shtëpie. Pjesa e bukur e gjithë kësaj është se akti i pastër i plagjaturës u kuptua nga…
Acivision raporton $164 milion fitime nga dorëzimi i Destiny te Bungie
Activision ka vendosur një SEC filing, e cila përmban disa detaje financiare mbi marrëveshjen e tij për të lëshuar të drejtat e lojës Destiny. Nuk e dimë nëse këto numra indikojnë para të paguara drejtpërsëdrejti nga Bungie për Activision, fitime…
Aksionet e Activision bien me 7% në bursën ndërkombëtare
Activision dhe Bungie lajmëruan se do të ndaheshin 3 ditë më parë, por me Destiny-n që do të mbetej ekskluzivitet i këtyre të fundit. Lajm i mirë ky për fansat e Destiny por jo dhe aq për gjigandin Activision. Pas…
Bungie largohet nga Activision, por mban Destiny – GameON Weekly
Në këtë edicion të GameON Weekly flasim për: 5. AMD sjell kartën e re grafike për gaming 4. Patch 9.2 sjell kampionin më të madh te LOL 3. The Division 2 do të lançohet në Epic Store 2. Quests në…
Bungie ndahet nga Acitvision, do të ketë kontroll të plotë mbi Destiny
Ndarja "shkund" industrinë e gaming. Zhvilluesi Bungie dhe publikuesi Activision do të ndahen nga njëri tjetri, dhe lajmi më i rëndësishëm është se Bungie do të ketë kontroll të plotë mbi zhvillimin e serisë Destiny. Kjo vjen pas disa viteve…