Lojërat e PS3 do të hiqen nga PS Store në desktop dhe mobile
PlayStation Store do të ndryshohet masivisht në mobile dhe desktop. Sony do të sjellë një PlayStation Store të ri për web browsers dhe mobile mes datave 21 dhe 28 tetor. Ndër ndryshimet e tjera update-i do i heqë lojtarëve mundësinë…
Më në fund Instagram po ju lejon të përdorni DM në desktop
Tani mund të bëni slide në DM-ët e kujtdo ndërsa jeni larg telefonit tuaj Instagram tani ju lejon të lexoni dhe dërgoni DM nga desktopi juaj, sipas një njoftimi ditën e djeshme. Përdoruesit ishin mjaft të lumtur me veçorinë e…
Alienware Area-51m është një desktop i “maskuar” si një laptop
'Laptopi më i fuqishëm në botë' i jep mundësinë përdoruesit të tij që, ndër të tjera, të ndryshojë CPU dhe GPU. Alienware morri përsipër detyrën e "rregullimit" të laptopëve gaming, edhe pse ata nuk kanë ndonjë problem madhor - janë…