Zbulohet zyrtarisht dizajni i PlayStation 5
PS5 do të jetë i bardhë, blu dhe i zi Kemi kohë që presim, por më në fund është zbuluar zyrtarisht dizajni i PlayStation 5. Konsola e thjeshtë me ngjyrë të bardhë, blu dhe të zezë u zbulua gjatë eventit…