Doom Eternal po bëhet review bomb prej Denuvo anti-cheat
Update-i i parë i madh i Doom Eternal u lançua para pak ditësh dhe në PC ky i fundit i solli lojës sistemin Denuvo anti-cheat. Jo për tu çuditur, por 24 orë më vonë loja ishte bombarduar me review negative…