Tag: denji

Studio e AOT dhe Jujutsu Kaisen prezanton trailer e parë të Chainsaw Man
Mappa, studio e animacionit pas shumë anime ku mund të përmendim Attack on Titan, Jujutsu Kaisen dhe më shumë ka prezantuar sot gjatë 10-vjetorit të saj trailer e parë të anime të shumëpritur, Chainsaw Man. Chainsaw Man tregon ngjarjet e…