Krijuesi i Demon Slayer ndan një mesazh special me fansat
Gjatë transmetimit të Demon Slayer: Infinite Train, fansat morën një mesazh special nga krijuesi i Demon Slayer Filmi anime Demon Slayer: Infinite Train ka nisur tashmë transmetimin në Japoni dhe krijuesi mbrapa kësaj serie ka ndarë një mesazh special me…