Demon Hunters po asgjësojnë metan e Hearthstone
Illidan është rikthyer për hakmarrje pasi ishte një kartë legjendare më parë Expansion-i i ri i Hearthstone, Ashes of Outland, erdhi live në fillim të kësaj jave dhe luftoi meta me një klasë të re të luajtshme. Illidan, Demon Hunter,…
Klasa Demon Hunter e Hearthstone po bëhet nerf që tani
Ndryshimet e planifikuara janë detajuar në subreddit të Hearthstone. Ky përditësim është plotësisht nga ana serverit, do të thotë që nuk do të keni nevojë të shkarkoni asgjë, gjithçka do të ndodhë prapa skenave. "Ne donim t'i nxirrnim këto ndryshime…
Demon Hunter vjen në Hearthstone | GameON BUZZ
Kjo video mundësohet nga @Telekom Albania . UNDP bashkon forcat me Telekom për t’i ofruar publikut shqiptar informacione shëndetësore https://gameon.al/tech/covid-19-undp-... Për herë të parë që prej lançimit të Hearthstone në 2014, një klas i ri po vjen në lojë. Ardhja…
Demon Hunter i Hearthstone është i disponueshëm për tu luajtur tani
Një fushatë e re ka mbërritur në Hearthstone, së bashku me një grup të rinj kartash dhe artikujsh në lojë Hunter Demon shkon live së bashku me expansion-in krejt të ri të Hearthstone, Ashes of Outland. Katër misionet e reja…