Tag: delta

Si krahasohet përballja e Naruto vs Delta nga manga në anime
Boruto: Naruto Next Generations është kritikuar gjithmonë për adaptimin jo të mirë që ka kryer të personazheve dhe ngjarjeve nga manga në anime. Dhe një fans së fundmi ka kryer një krahasim midis përballjes së Delta me Naruto. Nëpërmjet një…
Boruto hedh shenja drejt fatit të Delta në promon e re
Boruto: Naruto Next Generations ka përfunduar së fundmi një përballje të madhe midis heroit të Hidden Leaf dhe forca të organizatës Kara. Pasi Naruto mori nën mbrojtje Kawaki, “vessel” për liderin e organizëtës Kara, Jigen, organizata në fjalë dërgon disa…