Tag: delay

Saints Row shtyhet sërish në Gusht të 2022
Saints Row reboot fillimisht duhej të mbërrinte më 25 shkurt të vitit të ardhshëm, por vonesa do të thotë se tani do të bjerë më 23 gusht. "Prioriteti ynë është të krijojmë lojën më të mirë të Saints Row deri…
Shtyhet lançimi i Steam Deck në fillim të 2022
Valve ka njoftuar se sistemi i tij i ri i lojërave mobile, Steam Deck, nuk do të lançohet në 2021. Valve zbuloi në një postim në blog në Steam se Steam Deck është shtyrë dy muaj nga dhjetori 2021 deri…
Rainbow Six Extraction do të vonohet
Ubisoft njoftoi sot se loja e tyre co-op shooter Rainbow Six Extraction është shtyrë përsëri. Kësaj here data është shtyrë për në tremujorin e parë të vitit 2022 nga data origjinale 16 shtator. Nëpërmjet një njoftimi në website zyrtar dhe…