Decay of Logos Review
Pas rreth gjashtë orësh me lojën e re të Amplify Creation, u larguam të lodhur dhe të irrituar. Decay of Logos nuk është thjesht një lojë e keqe. Ajo dështon në nivelet më themelore të video-lojrave me një kontroll agresiv…