Deathloop dhe Ghostwire: Tokyo njoftohen nga Bethesda
Të dyja këto lojëra do të lançohen si ekskluzive për PlayStation 5 Deathloop vjen në "konsola ekskluzivisht për PlayStation 5 këtë fundvit", siç shpjegon Bethesda në PlayStation Blog. Ajo "gjithashtu do të dalë në PC në të njëjtën kohë". Një…
Deathloop është loja e re nga Arkane Lyon
Deathloop është njoftuar nga Arkane Lyon. Loja e re, që u njoftua në konferencën e Bethesdës në E3, zhvillohet në një periudhë shumë të trazuar, në ishullin imagjinar të Blackreef. Ju do të mund të eksploroni mjediset mbreslënëse të lojës…
Pronarët e Bethesdës në markimin e një loje të re të quajtur Deathloop
ZeniMax, kompania që njihet si pronarja e Bethesdës, ka aplikuar për markimin e një loje të re të quajtur Deathloop. Si kompania që gjendet pas The Elder Scrolls, Bethesda njihet të ketë një histori të fortë në PC. Deathloop mund…