Death Stranding GameON Review – Një lojë nga Hideo Kojima
Pas shumë vitesh në pritje, duke u befasuar herë pas here nga trailerat shumë konfuzues të Death Stranding, më në fund kemi rastin ta eksplorojmë këtë botë të sjellë në jetë nga Kojima Productions. Pas largimit shumë dramatik të Hideo…
Death Stranding vjen me një trailer të ri, një muaj pas lançimit
Gjasat janë që deri tani keni dëgjuar për një lojë të vogël të quajtur Death Stranding. Loja ka një kast Hollywood-i brenda saj dhe është e zhvilluar nga Hideo Kojima, ai që na ka sjellë seritë e dashura të Metal…
Hideo Kojima do të bëjë “lojën më të frikshme horror ndonjëherë”
Më të frikshme se P.T.? Death Stranding e Kojima Productions u lançua në PlayStation 4 këtë muaj, duke shënuar një epokë të re për Hideo Kojima, katër vite pasi ai u shkëput nga Konami. Përpara Death Stranding, Kojima po punonte…