Tag: Death Stranding Director’s Cut

Pse duhet të luani Death Stranding Director’s Cut kur nuk ju pëlqeu origjinali?
Me lëshimin e zgjeruar të Death Stranding Director’s Cut në PS5, Kojima Productions ka sjellë një version të ri të lojës post-apokaliptike. Përtej përmirësimeve të reja vizuale dhe të performancës së gjeneratës së ardhshme, studioja ka shtuar një mori armësh…
5 gabime që po bëni duke luajtur Death Stranding: Director’s Cut
Është e lehtë të bësh shumë gabime duke luajtur Death Stranding's Director's Cut. Këtu janë disa gjëra që lojtarët duhet të shmangin të bëjnë. Hideo Kojima tashmë pranoi se nuk është një Director's Cut në kuptimin tradicional dhe më shumë…
Çfarë historie shtesë sjell Death Stranding: Director’s Cut në lojë?
Me lëshimin e zgjeruar të Death Stranding Director's Cut në PS5, Kojima Productions ka sjellë një version të ri të lojës post-apokaliptike. Përtej përmirësimeve të reja vizuale dhe të performancës së gjeneratës së ardhshme, studioja ka shtuar një mori armësh…
Death Stranding Director’s Cut Review
Death Stranding është një lojë që doli në Nëntor të vitit 2019 dhe pothuajse dy vjet më vonë që nga lançimi i saj, ne marrim Director's Cut, dhe ne kemi qenë duke luajtur lojën gjatë javës së fundit të siguruar…
Death Stranding: Director’s Cut sjell misione dhe veçori të reja
Gamescom përveç se solli lajme të shumta dhe lojëra të reja, prezantoi edhe Death Stranding: Director’s Cut e cila sjell një update në lojën e Hideo Kojima. Në Director’s Cut do të gjeni shumë veçori të reja dhe përmirësime për…
Njoftohet Death Stranding Director’s Cut
E3 2021 ka filluar zyrtarisht me Fest Kick Off të Summer Fest të Geoff Keighley. Një nga njoftimet më të mëdha ishte konfirmimi zyrtar i Death Stranding Director's Cut i Hideo Kojima, duke shtuar përmbajtje të re që i rikthehet…