Ky streamer i Warzone ka fituar gulag teksa i binte fyellit
Duke qenë se kurrë nuk ka fund të mënyrave gallatë për të luajtur videolojëra, një streamer i Warzone, ja ka dalë të fitojë një ndeshje të gulag, me asgjë më shumë se një fyell. Sigurisht që kjo arritje i përket…
Ky streamer luan Modern Warfare me një set baterie
Për shumicën prej nesh metoda që zgjedhim për të luajtur një lojë FPS është ose një gamepad ose një mouse dhe tastierë. Qartazi nuk jemi aq kreativë sa duhet, pasi ka disa njerëz që po pyesin veten: "A duhet të…