Tag: Dealabs

Zbulohen lojërat falas të PS Plus për Maj 2022
Çdo fillim muaji, abonimi i PlayStation për PS5 dhe PS4 sjell lojëra falas për këto platforma. Dhe lojërat falas për muajin maj 2022 janë zbuluar. Website francez Dealabs ku leaker Bilbil-Kun zbulon çdo muaj lojërat falas të PlayStation Plus ka…
Zbulohet loja e parë falas nga Epic Games Store Mystery Game
Sërish këtë dhjetor Epic Games Store kthen promocionin e saj të famshëm ku dhuron rreth 15 lojëra të mëdha falas çdo ditë. Dhe loja e parë falas duket se është zbuluar. Dealabs, një website francez i cili zbulon shpesh lojërat…
Lojërat falas më të fundit të PlayStation Plus janë të shkëlqyera
Lojërat falas të shtatorit të PlayStation Plus duket se kanë ardhur para njoftimit zyrtar dhe, një numër i mirë i abonentëve po ankohen edhe një herë se nuk po marrin lojërat që donin ose prisnin.  Dealabs ka një rekord mjaft…