Tag: deadrop multiplayer

Kjo është loja e Dr. Disrespect, Deadrop
Dr Disrespect dhe studio e tij e zhvillimit Midnight Society sapo kanë zbuluar pamjet e para të lojës Deadrop Midnight Society, studio zhvillimi e themeluar nga Dr. Disrespect, ka zbuluar emrin dhe disa detaje të sfondit rreth FPS multiplayer të…