Si të merrni variantin X-Force të Deadpool në Fortnite?
Lojtarët e Fortnite mund të marrin një skin të ri të variantit "X-Force" për Deadpool, duke plotësuar sfidat e javës së 9 të Fortnite për këtë superhero. Varianti i bardhë X-Force do të vijë me dy stile në Fortnite, njëri…
Si të merrni Deadpool në Fortnite?
Deadpool më në fund ka ardhur në Fortnite dhe ju mund të pajiseni me skinin e tij. Kjo sigurisht nëse i keni bërë sfidat javore të Deadpool. Një set i plotë me cosmetics të Deadpool është tashmë në Item Shop…
Fortnite zbulon se kur mund të merrni skinin e Deadpool
Fortnite vazhdon me crossoverat e saj, dhe Deadpool do të jetë në lojë shumë shpejt. Që në fillimin e sezonit të 2 në Chapter 2 në Fortnite, fansat kanë qenë tepër të emocionuar me idenë e ardhjes së Deadpool në…
Si të plotësoni sfidat e Deadpool për javën e 6 në Fortnite
Sfidat me tematikën e Deadpool nuk janë ndonjë gjë e re në Fortnite Chapter 2, pasi kjo është java e gjashtë rresht, që lojtarëve ju kërkohet të plotësojnë dy sfida për t'ju afruar marrjes të atij skinit aq shumë të…
Ja se kur do të mund të merrni Deadpool skin në Fortnite
Sfidat e javës së 5 të Fortnite për Deadpool u bënë të disponueshme në lojë para pak ditësh. Si zakonisht janë dy prej tyre dhe ja se si mund ti plotësoni. Me ardhjen e sfidave të javës së pestë, tashmë…
Si të gjeni njëbrirëshin e Deadpool dhe të vizitoni Steel Bridges në Fortnite
Për javën e 5 sfidat Deadpool në Fortnite, ju duhet të gjeni njëbrirëshin e tij të mbushur, duke vizituar ura të çelikut të Kuqe, të Verdhë, të Gjelbër, blu dhe të purpurta. Mund të tingëllojë e ndërlikuar, por ja se…
Ku mund të gjeni Deadpool katanas në Fortnite Chapter 2 Season 2
Nuk është edhe aq e vështirë. Një tjetër seri sfidash në Fortnite Chapter Two është tashmë e disponueshme në rrugën për të marrë atë skinin e pakapshëm të Deadpool. Këtë herë, Epic Games do që të gjeni dy katanas të…
Si të merrni skin-in Deadpool Fortnite Season 2 – Guida e GameON
Epic Games më në fund ka zbuluar Fortnite Chapter 2, Season 2 dhe për habi të lojtarëve, Deadpool është përfshirë si një nga skin-et e Battle Pass-it. Ja se si ta merrni atë Update më i fundit i lojës ka…
Deadpool 3: Ryan Reynolds konfirmon filmin e ardhshëm
A do të dalë ndonjëherë Deadpool 3 apo jo? Aktori Ryan Reynolds kohët e fundit ka sqaruar këtë çështje. Si pjesë e shfaqjes së mëngjesit "Live with Kelly and Ryan", ai zbuloi se puna mbi filmin tashmë ka filluar. Ka…
Krijuesi i Deadpool krijon një personazh të ri të Marvel
Marvel ka njoftuar një publikim serish mujore nga krijuesi i Deadpool, të planifikuara për tu botuar këtë pranverë. Emri i serive është Major X dhe do të vendoset në universin e X-Men. Do të kemi përballje me disa personazhe shumë…