Tag: deadpool 3

Deadpool 3 do të drejtohet nga Shawn Levy
Që kur Disney bleu shumë nga pronat e Fox-, duke përfshirë të gjithë filmat e Marvel, një nga pyetjet më të mëdha në mendjet e fansave të Marvel ka qenë për fatin e Deadpool, një personazh me vlerësim të qartë…
Deadpool 3 do të vijë në jetë, pasi Disney dhe Reynolds kanë gjetur skenaristet
Deadpool 3 më në fund do të vijë në jetë, pas kaq muajve pasiguri që ndoqën shkrirjen e Disney-Fox. Raportohet se Ryan Reynolds dhe Marvel Studios, që është nën pronësinë e Marvel, kanë zgjedhur Wendy Mulyneux dhe Lizzie Molyneux-Loeglin për…
Deadpool 3 do të jetë shumë ndryshe raporton Ryan Reynolds
Suksesi i madh i Deadpool-it në vitin 2016 kishte shumë surpriza - spin-offi i X-Men me buxhet të kufizuar nuk ishte vetëm filmi më i suksesshëm i të gjitha kohërave, por fitoi më shumë para se shumica e filmave ekskluziv. Vitin…