Sailor Moon Eternal sjell detaje të reja mbi filmin
Dead Moon arc. do të vijë i adaptuar në 2 filma Sailor Moon do të rikthehet përsëri dhe kësaj here me 2 filma anime. Në vend të një sezoni të katërt për Sailor Moon Crystal që është një remake i…