Dead Island 2 do të vijë në konsolat e gjeneratës së ardhshme
Ndonjëherë është e lehtë të harrohet, por Dead Island 2 i vonuar shumë gjatë nga Deep Silver është akoma në zhvillim, dhe, me sa duket, loja do të dalë në Xbox Series X dhe PlayStation 5. Ky informacion vjen me…
Dead Island 2 dhe Saints Row 5 janë ende duke u zhvilluar
Techland, krijuesit e Dead Island, ishin duke planifikuar një vazhdim për lojën, deri në momentin që vendosën të fokusonin punën e tyre në Dying Light. Dead Island 2 kaloi në duart e Yager Developments, pastaj në duart e Sumo Digital,…