Cross-play do të vijë në Dead by Daylight
Lajme të reja për Dead by Daylight thjesht vazhdojnë dhe vijnë. Zhvilluesi Behaviour Interactive ka zbuluar një kapitull të ri për Dead by Daylight, Silent Hill dhe tani studioja ka zbuluar një veçori të re që do i lërë lojtarët…
Dead By Daylight Mobile do të vijë në pranverë për iOS dhe Android
Loja e shumëpritur mobile 4v1 asimetrike horror, Dead By Daylight, po vjen drejt perëndimit pasi u lançua vitin e kaluar në rajone të zgjedhura. Zhvilluesi Behaviour Interactive, është duke synuar të nisë këtë pranverë, që do të thotë se ne…
Dead by Daylight është më e madhe se FIFA 20 dhe CoD në Twitch
Me afrimin e Halloween-it, është e natyrshme që lojërat horror të bëhen gjithmonë e më të frekuentuara. Në rastin e Dead by Daylight pataj, kemi rritje të popullaritetit në çdo sezon. Kjo është një mundësi për të parë pak zhanrën…
Njoftohet se Dead by Daylight do të vijë për Android dhe iOS
Të gjithë ju që mund ta keni luajtur lojën e famshme të Behaviour Interactive më parë, e dini se sa e tensionuar mund të bëhet situata kur njëri është në rolin e viktimës, duke u përpjekur t'ja mbathë nga një…
Një grup adoleshentësh janë vrasësit e rinj në Dead by Daylight
Update-i më i ri i Dead by Daylight është Darkness Among Us. Si zakonisht kjo nënkupton një hartë dhe një vrasës të ri. Harta më e re është Mount Ormond Resort dhe është e vendosur në një rezort të braktisur Kanadez.…