Tag: ddr5

RAM DDR5 do të vijë së shpejti por a është e nevojshme ta blini?
Së fundmi Kingston Technology ka njoftuar se module RAM DDR5 iu janë dërguar prodhuesve të motherboard për kualifikim duke treguar se RAM DDR5 do të vijë së shpejti. Por a është e nevojshme që të blini RAM DDR5 dhe t’i…
Micron krijon memorien DDR5, është 85% më i shpejtë se DDR4
Gjithsesi do të na duhet ende të presim që kjo memorie të prodhohet në masë DDR5 më në fund ka ardhur! Prodhuesi i memories nga SHBA Micron ka filluar testimin e DDR5 DIMM. Ky standart i ri i memories sjell…