PUBG thotë se problemet e serverave kanë ardhur nga sulmet DDoS
Lojtarët e PUBG kanë hasur vështirësi me lojën, që pas lançimit të season six. Bugsat dhe problemet me performancën e kanë bërë lojën të vështirë për tu luajtur dhe lojtarët janë të mërzitur me mungesën e komunikimit që është treguar…
Serveri i Vatikanit në Minecraft sulmohet menjëherë nga hackers
Serveri morri shumë vëmendje më shpejt seç pritej Fatkeqësisht, dhe pse deri diku ishte e pritshme, përpjeket e Vatikanit për të krijuar një server më pak toksik për lojtarët e Minecraft nuk kanë pasur fillimin që pritej. Pasi u hap…
WoW Classic dhe Blizzard sulmohen për herë të dytë nga DDOS
Serverat hasin probleme për të dytën ditë rradhazi Një valë e re sulmesh DDOS (distributed denial-of-service) i ka acaruar shumë lojtarët e World of Warcrat Classic për të dytën ditë rradhazi. Në 7 shtator, Blizzard konfirmoi se një sulm ndaj…
Një sulm DDoS në serverat e Blizzard ka sjellë probleme me WoW Classic dhe Overwatch
Mbani një sy hapur kur të luani WoW Na vjen keq për ju që po përpiqeni të futeni në World of Warcraft Classic ose që po përpiqeni të luani competitive matches në Overwatch, por një sulm DDoS (Distributed Denial of…