Tag: DC universe

Warner Bros mund të zëvendësojë Ezra Miller si Flash në DC
Ezra Miller e ka gjetur veten duke bërë mjaft lajme në muajt e fundit, dhe asnjëherë për arsyet e duhura. Aktori, i njohur më së miri për rolin e tyre si The Flash në Universe DC, si dhe Credence Barebone…
Filmi i ri i Superman do të përfshijë një aktor me ngjyrë
Një epokë krejt e re do të vijë së shpejti për Man of Steel, me autorin Ta-Nehisi Coates që bashkohet me J.J. Abrams për një reboot të Superman nga DC Comics. Dhe duket se ky do të jetë një ndryshim…
Ja pse Dragon Ball Z është pjesë e Rainbow Six Siege cinematic universe
Ardhja e Sam Fisher në lojë sjell plot surpriza Para disa ditësh redditor-i ChiUnit4ever publikoi një skemë se si Dragon Ball Z dhe Rainbow Six Siege janë të lidhura me njëra-tjetrën. Ardhja e Sam Fisherit në Rainbow Six Siege bën…
WB Montreal po punon me dy lojëra open world DC-universe
Në fillimet e këtij viti erdhëm përqark disa listimeve tek WB Montreal që sugjeronin se studioja pas Batman: Arkham Origins do te rikthehej në fushën e saj me Dark Knight për një lojë të re. Tani duket se mund të…