Dragon Ball Z: Kakarot Review – Një lojë Dragon Ball si kurrë më parë
Duke qënë se Dragon Ball është një superfuqi në botën e anime dhe i ka rezistuar kohës që në vitet 1980, nuk është e habitshme që ka shumë tituj lojërash nën hijen e tij. Megjithatë, jo shumë kanë arritur të…
Hyrja e Dragon Ball Z: Kakarot inspirohet nga anime Dragon Ball Z
CHA-LA! HEAD-CHA-LA! Dragon Ball Z: Kakarot do të mbulojë të gjithë historinë e Dragon Ball Z, duke nisur nga Saiyan Saga e duke kaluar tek Buu, kur loja të lançohet për PS4, Xbox One dhe PC në 17 janar 2020.…