Microsoft është duke mbyllur përgjithmonë të gjitha dyqanet e shitjeve
Dyqanet u mbyllën në mars për shkak të koronavirus dhe nuk do të rihapen Microsoft ka njoftuar se do të shesë plotësisht në platforma dixhitale dhe do të dalë nga shitja me pakicë fizike, duke mbyllur përgjithmonë të gjitha dyqanet…