Krijuesi i God of War është bulluar për dështimin e një loje multiplayer
Bullizmi është një problem i vërtetë që prek shumë veta, por diçka e tillë nuk është e kufizuar vetëm në fëmijët e gjimnazit. Krijuesi i God of War, David Jaffe, zbuloi në një tweet se ai është bulluar pasi dështoi…
Sipas krijuesit të God of War, PlayStation 5 do të vijë këtë muaj
Sipas zhvilluesëve, zbulimi i PS5 është "sekreti i ruajtur më keq ndonjëherë" David Jaffe, i njohur për punën e tij me God of War dhe Twisted Metal, ka zbuluar se PlayStation Meeting ku do të zbulohet PlayStation 5 është më…