David Dobrik akuzohet për promovim kumari te fëmijët
Ylli i YouTube David Dobrik po përballet me kritika pas publikimit të sfidës ‘Hundred Thousand Dollar Puzzle’. Kjo besohet se po promovon kumarin në fëmijët dhe shikuesit e rinj të tij. Në datë 10 dhjetor, Dobrik zbuloi The Hundred Thousand Dollar…