Tre lojëra ekskluzive në Playstation vijnë për PC në Epic Store
Heavy Rain, Beyond: Two Souls dhe Detroit: Become Human do të vijnë së shpejti në PC Tre lojëra ekskluzive për Playstation, të dizenjuara nga studio e David Cage, Quantic Dream, do të vijnë në PC nëpërmjet Epic Games Store. Këto…