Tag: Dave Bautista

Dave Bautista do të bëjë një film të Bane si ai i Joker
Ylli i Dead dhe Guardians of the Galaxy, Dave Bautista ka thënë në të kaluarën dëshirën e tij për të luajtur si Bane ashtu edhe Fenix. Kështu, gjatë një mundësie të fundit për të folur me të ndërsa ai promovonte…
Në Gears 5 do të keni mundësi të luani si Dave Bautista
Drax? The Animal? Jo, thjesht Batista Dave Bautista nuk e ka mbajtur aspak të fshehtë faktin se do të dëshironte të aktronte në një film të Gears of War. Në fakt kur e mendon ai është mjaft i përshtatshëm: është…
Dave Bautista bëhet pjesë e kastit prestigjoz të Dune
Dave Bautista është tashmë pjesë e kastit të suksesshëm të Dune, adaptimit legjendar të romanit nga Frank Herbert të  drejtuar nga Denis Villeneuve. Timothee Chamalet dhe Rebecca Ferguson janë duke përmbyllur projektin, i cili tregon historinë e komplikuar të një…