fbpx
Dauntless pretendon të tre-fishojë lojtarët pas lançimit në konsola dhe Epic Store
Dauntles e Phenix Lab është një lojë free-to-play me gjueti përbindëshash që ka qenë në open beta prej një viti tashmë. Kur loja të vijë në konsola këtë verë, Dauntless gjithashtu do të bëhet ekskluzive e Epic Games Store. Phoenix…