Tag: dauntless

Dauntless sjell një behemoth dhe hunt pass të ri
Scorched Earth update ka ardhur në Dauntless dhe bashkë me të vjen edhe gjuetia për behemoth më të madh të lojës. Update-i sjell edhe një hunt pass për të plotësuar, bashkë me armë të reja legjendare, nëse doni ta ndërmerrni…
Dauntless mund të vijë në mobile pasi Garena blen Phoenix Labs
Garena do të mund të sillte lojën Aksion RPG në Android dhe iOS Garena, segmenti i digital entertainment i Sea Group Ltd., ka zbuluar blerjen e Phoenix Labs, zhvilluesëve mbrapa lojës aksion RPG Dauntless, e cila erdhi vitin e kaluar…