Tag: dataminers

Pritet një crossover Vanguard X Attack on Titan sipas dataminers
Call of Duty: Vanguard mund të kalojë me anime dhe manga nga seritë Attack on Titan, ka pohuar një dataminer. Një dataminer i Call of Duty zbuloi disa referenca për Attack on Titan në folderat e lojës, të cilat mund…
Bëhet leak eventi dhe Season 8 në Apex Legends
Dataminer i Apex Legend zbulon disa leaks interesante mbi Season 8 dhe Anniversary Event Apex Legends ka sjellë për fansat e saj shumë ndryshime nw lojw dhe gjithashtu një numër të madh eventesh ku më i fundit ishte ai i…
Zbulohen disa leaks mbi Hyrule Warriors: Age of Calamity
Së fundmi disa leaks nga dataminers kanë ngritur dyshime mbi një DLC për Hyrule Warriors: Age of Calamity Duke përdorur pjesë të ndryshme nga paraardhësit, zhvilluesit e Hyrule Warriors: Age of Calamity krijuan një lojë e cila së fundmi po…
Data miners të Fortnite zbulojnë 3rd Birthday Challenges
Sfidat e ditëlindjes së tretë të Fortnite janë publike tani, falë data miners që i gjetën ato në skedarët e lojës një ditë para se të shkojnë live Sfidat e ditëlindjes së tretë të Fortnite janë zbuluar nga data miners…
Ky leak i Fortnite zbulon LTM-të, sendet e reja dhe një crossover me Stranger Things
Dataminers godasin sërish Update-i 9.30 i Fortnite është bërë Datamine fuqishëm, duke zbuluar plot sende të reja dhe titujt e LTM-ve të ardhshme. 14 Days of Sumer, Summer Splashdows dhe Storm Chasers: Surfin janë titujt e eventeve të ardhshme. Kjo…