Zbulohet agjentja e re e Valorant nga një data miner
Riot Games hodhi shenja drejt një agjenti të ri VALORANT, por vetëm u dha fansave informacione të vogla rreth ability kit të saj. Data miners kanë zbuluar emrin dhe aftësinë e plotë të agjentes të vendosur javë para njoftimit zyrtar.…