Tag: darksiders III

Shitjet e para të Darksiders III duken mjaft zhgënjyese
Darksiders III u lançua në 27 nëntor dhe menjëherë ishte pre e mixed-reviews.  Kritikat nuk ishin të vetmet që kishin një opinion të tillë pasi edhe shitjet e audiencës nuk e nxjerrin lojën aq lart sa ajo shpresonte. Loja e…
Shikoni minutat e para me trailerin e ri të Darksiders III
Kanë mbetur pak ditë nga lançimi i Darksiders III. Këtë rradhë  THQ Nordic ka një trailer të ri për hyrjen e lojës. Darksiders III nis me katër kalorësit dhe më tej na tregon Fury, protagonisten e re të serive më…