Këto janë lojërat e shtatorit për PS Plus
Batman: Arkham Knight & Darksiders 3 Shtatori është kaq pranë tashmë, ndaj PlayStation ka vendosur të njoftojë lojërat e këtij muaji për PS Plus. E bukura është se këtë rradhë janë lojëra që edhe ja vlen ti shkarkosh. Dy nga…
Një lojë e re e Darksiders pritet të vijë në E3
Loja e re e Darksiders (ndoshta Darksiders 4), do të njoftohet në E3 2019 nga THQ Nordic. Është konfirmuar se ky i fundit do të njoftojë lojëra të reja këtë vit në E3, ndaj është e mundur që një prej…
Darksiders 3 Review
Duke i hedhur një sy historisë sfiduese që ka patur krijimi i kësaj loje, fakti që Darksiders 3 është publikuar në treg është e mahnitshme.  Ardhja e THQ Nordic i garantoi studios Gunfire Games një mundësi të fundit për të…
Darksiders III: 40 minuta gameplay
Darksiders III do të dalë më 27 nëntor për PC, PS4 dhe Xbox One. Në videon gameplay më sipër, ju mund të shihni jo vetëm disa beteja, por edhe një boss fight dhe natyrisht dhe mjedisin e shkatërruar nga lufta.…